Morzsa

cserkész, kaland

Vadonlakó szakági tábor

Az idei évben a Magyar Cserkészszövetség Vadonlakó Szakága a VI. táborát tarthatta meg, melyre a Sztrilich Pál cserkészparkban került sor. A tábornak célja volt a Vadonlakó Jelöltek felkészítésének befejezése, majd próbáztatása, a már képesített Vadonlakó Cserkészek számára továbbfejlődési lehetőség biztosítása, valamint a Szakág közösségének építése.

Jön az első, cserkész online futó és biciklis verseny

A Scout Run és a Scout Bike elnevezésű programjainkat október utolsó hetében rendezzük majd. Több táv közül lehet majd választani, amelyeket futva, vagy tekerve kell teljesíteni. A helyszínt te választod ki, indulhatsz egyedül, de akár őrsileg is, a lényeg: mérd a telefonoddal a távot, amit teljesítettél, küldj róla egy képernyőképet, és cserébe egy éremmel gazdagodsz majd. Részletek hamarosan...

II. Scout Trail Run - 2020

Még tart a nevezés! A tavalyi nagysikerű kezdés után október 17-én újra akadályfutó versenyre hívunk benneteket. Májustól a cserkészeknek nyílt lehetősége regisztrálni, utána a jelentkezés minden érdeklődő számára biztosított. Hívjátok meg mozgásra, természetbe vágyó barátaitokat, ismerőseiteket, legyünk minél többen ott ősszel, Királyszálláson. Itt találjátok a versenykiírást. Regisztrálni itt tudtok. A versenyt a Lépj át a határaidon! projekt támogatja.