Csapatok

Morzsa

A kaland Veled kezdődik!

Régóta gondolkozol azon, hogy cserkész szeretnél lenni? Hallottál a zöld nyakkendős fiúkról és lányokról, de nem merted megkérdezni, kik ők? Érdekel, mi vár rád, ha cserkész leszel? Mit gondolsz, lenne bátorságod részt venni egy éjszakai túrán? Szívesen táboroznál a barátaiddal napokon át az erdőben? Megtanulnál olyan dolgokat, ami egész életedben a hasznodra lesz? Gyere és indítsd útjára életed legnagyobb kalandját! A cserkészeknél életre szóló közösség, barátok és a legnagyobb kaland vár rád, amivel valaha találkoztál! Csupa élmény, játékok, táborok, természetjárás, sport és vagányság egybe gyúrva, egy életformává.

Mit kell tenned ahhoz, hogy cserkész legyél?

Az alábbi térkép segítségével megtalálhatod a lakóhelyedhez legközelebbi csapat elérhetőségeit, így közvetlen fel tudod venni a kapcsolatot velük.

Űrlapos jelentkezés

Ha a térkép nem nyújt elég segítséget, az alábbi űrlapot is kitöltheted szüleiddel, ami alapján mi megkeressük a lakóhelyedhez legközelebbi, korban számodra legmegfelelőbb csapatot, és felvesszük a kapcsolatot veled, vagy a szüleiddel!