Partnereink

Morzsa

Hiszünk abban, hogy céljainkat csak közösen tudjuk elérni, ezért keressük azokat a partnereket, akikkel közösen tudunk dolgozni közös értékek mentén. Az elmúlt években több civil és piaci partnerrel sikerült együttműködni akár hosszú, akár rövid távon egy-egy projekt kapcsán. Alább olvashat erről.

Akikkel együttműködtünk már

WOSM

A Cserkészmozgalom Világszervezete a cserkészet legnagyobb nemzetközi ernyőszervezete: jelenleg világszerte 50 millió tagja van.

Tovább

MCSSZF

A Magyar Cserkészszövetségek Fóruma (MCSSZF) a Kárpát-medencében és a nyugati szórványban működő nyolc magyar cserkészszövetséget tömöríti

Tovább

WWF

A Természetvédelmi Világalap (WWF) a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete.

Tovább

MTVSZ

A Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) több, mint 100 hazai környezet- és természetvédő szervezet közössége, fő célja a természet egészének a védelme és a fenntartható fejlődés elősegítése.

Tovább

Energiaklub

Az ENERGIAKLUB Magyarországon egyedülálló módon csaknem 30 éve dolgozik egy új szemléletmód elterjesztésén. Kutatásaikkal, képzéseikkel és széles körű kommunikációjukkal a céljuk, hogy mind az energiát termelők, mind a felhasználók, vagy éppen a politikai döntéshozók másként viszonyuljanak az energiához.

Tovább

Humusz Szövetség

A Humusz célja, hogy Magyarországon a fenntartható termelés és fogyasztás napi gyakorlattá váljon.

Tovább

Karancs Speciális Mentőszolgálat

Az egyesület célja a társadalmilag hasznos, önkéntes tevékenységek kezdeményezése és segítése különösen segítségnyújtás és közreműködés a hazai és a nemzetközi katasztrófák és vészhelyzetek, balesetek hatásai elleni védekezésben.

Tovább

MME

A Magyar Madártani Egyesület (MME) célja a madarak védelmével hozzájárulni az emberi életminőség és a biológiai sokféleség megőrzéséhez Magyarországon.

Tovább

MKNE

A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület küldetése a környezeti nevelést feladatuknak vallók - s rajtuk keresztül a magyar társadalom - ismereteinek, környezeti tudatosságának és felelősségének fejlesztése, gondolkodás- és életmódjának környezetbaráttá alakítása.

Tovább

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány a gyerekekért, tizenévesekért és fiatal felnőttekért jött létre. Azért, hogy mindig legyen kihez fordulniuk. A szervezet 1993 óta vallott missziója szerint a gyerekeket meg kell hallgatni, ha bajban vannak, segíteni kell nekik és a felnőtteket támogatni kell abban, hogy erre képesek legyenek.

Tovább
Amennyiben szeretnél a Magyar Cserkészszövetség hivatalos partnere lenni, vedd fel velünk a kapcsolatot!