Kiránduljunk Nagykovácsiba!

Osztálykirándulás szervezését megkönnyítő kiadvánnyal segítjük az osztályfőnököket, pedagógusokat

Teljes körű osztálykirándulás lehetőségét kínáljuk Nagykovácsiban, a festői szépségű és páratlan környezeti értékekkel bíró községben, a csodálatos Teleki-Tisza-kastély mellé, annak hatalmas, zöld, üde parkjában található szálláshelyre. 

 A szálláshely, étkezés, helyi programok és a környék felfedeznivalóit, utazási lehetőségeit gyűjtöttük egy csokorba, hogy megkönnyítsük a szervező pedagógusok, osztályfőnökök, szülők és az érdeklődő osztályközösségek dolgát. Ha az aktív, tartalmas, élményekkel teli kikapcsolódás és összekovácsolódás a cél, úgy Nagykovácsi kiváló célpont, hiszen a Budai-hegység legszebb hegyei, a Kutya-hegy és a Nagy-Kopasz, valamint a Nagy-Szénás nyúlványai ölelik közre a települést, amely gyönyörű természeti környezetben fekszik, ráadásul sok különleges faj csak ezen a területen él. 

Jöjjenek el és nézzék meg ezt a páratlanul szép környéket!

A "Kiránduljunk Nagykovácsiba!" program megalkotója a Magyar Cserkészszövetség és a 100%-os tulajdonában lévő programszervező cége a Cserkészingatlanok Nonprofit Kft., amely garancia, hogy jól ismerjük a hozzánk forduló pedagógusok és gyermekek igényeit, ismerjük és tudjuk, hogy milyen lehet az az osztálykirándulás, amely érdekes és élvezetes lehet az általános iskola felsős és a középiskolás diákok számára. A Nagykovácsiban található szálláshelyet és kastélyparkot is mi üzemeltetjük, ugyanakkor az általunk kínált programok többsége nem közvetlenül hozzánk kötődik, hanem a helyi lehetőségeket igyekszik bemutatni, a gyermekek számára elérhetővé tenni.

Készítettünk egy 41 oldalas, részletes tájékoztató kiadványt, amelyben összefoglaltunk minden fontos információt, tájékoztató árakat, tudnivalókat az általunk összeállított, lehetséges osztálykiránduláshoz Nagykovácsiba. A kiadványt az alábbi honlapon található űrlap kitöltését követően rövid időn belül küldjük, illetve ezt követően minden segítséget megadunk a hozzánk érkezőknek.

 

További részletek és a tájékoztató kiadvány letöltése: https://scoutevent.hu/kiranduljunk-nagykovacsiba/

 

Kapcsolódó cikkeink