Legyél Te az MCSSZ forrásteremtő munkatársa!

Szeretnél egy jó ügyért dolgozni? Szívesen fejlesztenéd magad egy Magyarországon még ritkának számító szakterületen? Komplex látásmódodat és kreativitásodat örömmel kamatoztatnád egy civil szervezetnél?

Ha lételemed a csapatmunka, lelkesít, ha írhatsz, tartalmat gyárthatsz, érdekel a közösségek működése és szívesen erősíted összetartozásukat különböző jó ügyek mentén, téged keresünk!

Segíts a Magyar Cserkészszövetség támogatói bázisának megerősítésében, hogy társadalmi hatásunkat minél eredményesebben növelhessük! Csatlakozz a Magyar Cserkészszövetség kommunikációs csapatába forrásteremtőként!

Milyen feladatok töltik majd ki a mindennapjaidat?

- Alakíthatod a Magyar Cserkészszövetség forrásfejlesztését, segítheted önkénteseink projektjeinek forrásteremtő munkáját. Az eredmények visszamérése is hozzád tartozik majd.
- Tervezhetsz, szervezhetsz, megvalósíthatsz: adománygyűjtő, brand- és közösségépítő kampányokat a kommunikációs tervhez illeszkedően, az aktuális trendeknek megfelelően online és offline egyaránt.
- Tartalmakat gyárthatsz meglévő kommunikációs csatornáinkra (pl.: hírlevél, cserkészmagazin) és social media felületeinkre (pl.: Facebook, Instagram, Youtube), ezek működését fejlesztheted, vonzóbbá teheted, szükség esetén új csatornákat is kialakíthatsz.
- PR feladatokat láthatsz el, a meglévő partner szervezetekkel tarthatod a kapcsolatot, valamint új partnerségeket alakíthatsz ki. - Erősítheted meglévő céges együttműködéseinket, újakat alakíthatsz ki a szervezeti stratégiához illeszkedően. Te tarthatod velük a kapcsolatot és építheted közösségüket.
- Kipróbálhatod marketing szemléletű ötleteidet a fundraising területén; tárgyalásokhoz prezentációkat és kreatív anyagokat készíthetsz.
- Kezelheted támogatói adatbázisunkat és a hozzá kapcsolódó adminisztrációs és kommunikációs feladatok is hozzád tartoznak majd.
- A jelenlegi kommunikációs vezető munkáját támogathatod, részt vehetsz a kommunikációs terv megvalósításában, ha szükséges, az új terv kialakításában, de együtt dolgozol majd a különböző (pályázati) projektjeink felelőseivel is.

Te vagy a tökéletes jelentkező, ha…

- 2-3 év tapasztalattal rendelkezel adományszervezési / PR területen.
- Van rálátásod a nonprofit szektorra, dolgoztál már (akár önkéntesen) civil szervezetnél.
- Fontos számodra, hogy társadalmilag hasznos munkahelyen dolgozz, szívesen megtanulnád, hogyan működik a civil szféra.
- Motivál, ha egy nagy szervezet részeként, megfogalmazott stratégiai célok mentén országos hatókörű fejlesztéseket valósíthatsz meg.
- Van elképzelésed arról, hogyan lehet eredményesen megszólítani, jó ügyek mellé állítani különböző célcsoportokat, de nem riadsz vissza az ehhez szükséges adminisztrációs háttér biztosításától sem.
- Fontos számodra az eredmény, szereted mérhetővé tenni a munkádat, folyamatos igényed van a hatékonyság növelésére.
- Önálló, precíz és proaktív vagy, valamint csapatban is szívesen dolgozol.
- Ismered a social media felületeket, és szívesen használod is őket.
- Szívesen kezelsz különböző informatikai felületeket (pl. hírlevél kiküldéséhez, adatbázisok kezeléséhez).
- Érdekel a kommunikáció, marketing területe és lelkesít, ha sokrétű és változatos a feladatod.

Plusz előnyt jelent, de nem elvárás, ha…

- Cserkészmúlttal rendelkezel, ismered a cserkészetet.
- Kommunikációs/marketing végzettséggel rendelkezel.

Amire mindenképp számíthatsz nálunk:

- Lehetőséged lesz szakmailag fejlődni, képzéseken részt venni.
- Rugalmas munkaidőben dolgozhatsz, megegyezés alapján teljes- vagy részmunkaidős munkaviszonyban.
- Egy fiatal, lendületes és proaktív csapat tagja lehetsz.

Várjuk jelentkezésedet május 21-ig a hr@mcssz.hu email címen önéletrajz és motivációs levél mellékletével, valamint a fizetési igény (bruttó havi bér) feltüntetésével!

A jelentkezéseket folyamatosan dolgozzuk fel, így alkalmas jelentkező esetén hamarabb is döntést hozhatunk.

Kapcsolódó cikkeink