32. Ázsiai Regionális Dzsembori 2021

Kedves Cserkésztestvérek!

Idén télen a Bangladesi Cserkészszövetség szervezésében kerül sor a 32. Ázsiai Regionális Dzsemborira, melyre szeretettel várnak magyar cserkészeket is. A dzsembori témája: "Sabash", azaz "Jó munka", s ennek megfelelően rendkívül sokféle programlehetőséggel készülnek a táborhelyen és külső helyszíneken egyaránt. Nagy szerepet kap a tábor során az anyanyelv és a nemzeti kultúra megőrzésének fontossága csakúgy, mint a klímatudatosság és a Fenntartható Fejlődési Célok elérése, de nem lesz hiány tábori építkezési ismeretek bővítéséből és túrákból sem. Banglades Dél-Ázsia legzöldebb palástja, melyet hatalmas folyók szőnek át, s mellyel egy rendkívül vendégszerető nép burkolózik – érdemes tehát a dzsembori adta lehetőséget kihasználni ennek a ma még kevéssé látogatott országnak a felfedezésére!

A tábor helyszíne: Csittagong, Banglades.

A tábor időpontja: 2021. december 11.-19. (IST részére: 2021. december 10.-20.).

Részvételi lehetőség:

  • 12-17,99 év között (a tábor első napján) résztvevőként,
  • 18 éves kor felett vezetőként vagy IST-tagként.

Magyar kontingens részvételét abban az esetben tudjuk biztosítani, ha legalább egy vezető és egy teljes őrs (9 fő) jelentkezik. IST-tagként egyéni részvételre is van lehetőség. Utazásszervezésben igény esetén az OKB segítséget nyújt.

A tábor díja: 250 USD mindenki számára.

A tábor nyelve: angol.

További információk itt érhetőek el (angol nyelven).

Jelentkezés: 2021. április 30-ig az intercom@mcssz.hu címre küldött „Ázsiai Regionális Dzsembori 2021 jelentkezés” témájú, ECSET-kódot tartalmazó levéllel. Kérlek, leveledben jelöld meg, hogy résztvevőnek, vezetőnek, vagy IST-tagnak jelentkezel.

További kérdésekkel forduljatok a Külügyi Bizottsághoz bizalommal!

dr. Hári Márton cst. (1019.)
országos külügyi vezető

Kapcsolódó cikkeink