Országos Elnökség tájékoztatása a koronavírus témájában XVIII.

Kedves Cserkésztestvérek! 

Az elmúlt hét során tovább súlyosbodott a járványhelyzet. Ismételten kikérve több jogász véleményét, valamint konzultálva az Operatív Törzssel azt kérjük tőletek, hogy további tájékoztatásig semmilyen személyes találkozással járó cserkészprogramot ne szervezzetek! Ennek értelmében az őrsi túrák megszervezésére sem nyílik lehetőség. 

Köszönjük türelmeteket, és mindannyiótoknak sok erőt kívánunk ehhez a nehéz időszakhoz! Tartsátok a kapcsolatot vezetőtársaitokkal és cserkészeitekkel és imádkozzatok mindazokért, akik betegségben szenvednek, vagy az egészségügyben dolgoznak! 

Amint a lehetőségek megengedik, hogy újra legyen mód túrázni, szabad téren találkozni, vagy bármilyen személyes találkozással járó cserkészprogramot szervezni, úgy jelentkezni fogunk a szokásos csatornákon. 

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó döntésekről az Országos Elnökség továbbra is e-mailben, az Országos Hírlevélen keresztül, illetve az MCSSZ Országos Elnökség Facebook oldalán keresztül tájékoztat Benneteket. Kövessétek ezen fórumokat is figyelemmel!

Kapcsolódó cikkeink