INDABA 2020 – Vele(d). Teszek. Érte(d).

Neked is fontos a lelki nevelés?

⏩Ezzel szemben mennyit foglalkozol vele nevelési munkád során?

⏩Szokott lenni olyan érzésed, hogy legalább teológiai tanulmányokat kéne folytatni ahhoz, hogy hozzá merj szólni a témához? Hogy nem vagy illetékes?

Van egy jó hírünk!

"Mert csak én tudom, mi a tervem veletek!" (Jer 29, 11-13)

A 2020-as idei év rengeteg kihívást, nehézséget tartogat(ott) számunkra, amelyre csak összefogva tudtunk eddig választ adni, legyen az a magánéletünk vagy cserkészvezetői munkánk. Ezért az Örömhír terjesztése fontosabb, mint valaha! Az idei Indaba ezért a fent olvasható szentírási idézet köré összpontosul.

A teremtésvédelmi tematikus évünk lezárásával eljött a lelkiség éve, amelynek az Indaba a nyitóeseménye, mottója pedig Vele(d). Teszek. Érte(d). E két fő üzenetünk között látszólag ellentmondás feszül, ennek feloldásáról, meghívott előadóink segítségével, illetve kiscsoportokban fogunk közösen gondolkodni.

Az esemény célja, hogy egyszerre informatív és lelki tartalmat tudjunk adni valamint közösségi élményt is nyújtsunk. Az online tér sajátosságai ellenére lehetőséget szeretnénk adni a személyes kapcsolódásra, ezért a kiscsoportos munkára, tapasztalatcserére, lelkiségi módszerek megosztására is számíthattok!

Arra a kérdésre is keressük a választ, hogy mozgalmunk alapítójának, Bi-Pinek milyen lehetett az istenkapcsolata, mit tartott fontosnak a lelkiségi nevelésben, és hogy ez napjaink cserkészetében hogy jelenik meg.

A személyes kapcsolat hiánya miatt szeretnénk egy kis ajándékkal kedveskedni nektek, ezért az első 150 regisztrálónak Indaba starter pack-et juttatunk el postai úton! A regisztráció a levél kiküldésekor, 2020.11.12-én, 14 órakor indul.

A honlap és a program hamarosan összeáll, ezt külön levélben fogjuk jelezni.

A PROGRAM ÉS A RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

Jelentkezni itt tudtok: Regisztráció

Az esemény szervezője a lelki neveléssel és a lelki módszertan-fejlesztéssel foglalkozó MUSTÁRMAG lelki munkacsoport.

A program a Lépj át a határaidon! projekt keretében valósul meg.

Kapcsolódó cikkeink