III. Gubacs Fesztivál – közeledik az időpont, regisztráljatok!

A járványhelyzet miatt új időpontot és helyszínt választottunk: Szentendrén, szeptember 25-27-i hétvégén tartjuk meg az eseményt. A program összeállításakor figyelünk arra, hogy minden generáció megtalálja az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni itt tudtok.

Részletes programmal hamarosan jelentkezünk a weboldalon, addig is kövessétek a fesztivál hivatalos Facebook oldalát, ahol folyamatosan érkeznek majd a további információk.

A Gubacs Fesztivál kettős célt szolgál. Egyrészt szeretnénk lehetőséget biztosítani az aktív cserkészkorosztályból már kinőtt felnőtt cserkészeknek, hogy kötetlen formában találkozhassanak régi barátaikkal és igény szerint újra megtalálják helyüket a mozgalomban. Másrészt ajtót kívánunk nyitni a külvilág felé, hogy akik még nem találkoztak a cserkészettel, de magukénak vallják az általunk képviselt értékeket, megismerkedhessenek velünk és tevékenységünkkel. A fesztivál tehát mindenki számára szabadon látogatható! Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy értéket közvetítsünk, kapcsolatépítési és együttműködési lehetőséget biztosítsunk a magyaroroszági és kárpát-medencei ifjúsági közösségek, illetve társadalmi ügyek iránt elkötelezett civil szervezetek számára.

A fesztivált a Lépj át a határaidon! projekt támogatja.

 

Kapcsolódó cikkeink