Harcművészeti szakág

Morzsa

Küldetésünk:

Harcművészetet sokan, sokféleképp csinálnak - ez egy szinte elcsépelt fogalom. Számunkra elsősorban egy pedagógiai, önismereti rendszert jelent, ahol a harcművészet alapelveit sajátítod el, mégis "haza tudod vinni" az ott tanultakat.

Az edzésmódszerünk révén a különböző korosztályok együtt és egymástól tudnak tanulni - nem egymás legyőzése, hanem önmagunk és egymás megismerése a cél.

A szakág célja, hogy minél több érdeklődő cserkésznek legyen módja megismerni a harcművészeteket, elmélyülni bennük, önvédelmi ismereteket szerezni. Ennek érdekében rendszeres edzéseket tartunk és harcművészeti programokat szervezünk.

Hol találkozhatsz velünk? 

Szakágunk jelenleg Budapesten működik, 2015 óta számos érdeklődő cserkész kóstolhatott bele a harcművészetekbe a rendszeres alkalmak, hétvégék alatt és kerületi, országos cserkésznapokon.

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Gyakorolj velünk! Jelenleg a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban tartunk harcművészeti alkalmakat, hétfőn és szerdán 18:00-19:30 közt. Egy modern, önvédelmi célú harcművészetet tanulhattok nálunk játékos formában, ahol a hangsúly az önismereten és a hatékony problémamegoldáson van. Ugrálj, gurulj, bokszolj, tanulj hasznos önvédelmi fogásokat, tanulj meg rázós helyzeteket kezelni, kiállni magadért, és ismerd meg magad egy kicsit jobban. Senkit nem falunk fel élve, kezdőket is várunk!

A programon őrsileg is részt lehet venni, ebben az esetben külön játékos foglalkozást szervezünk nektek.

Milyen új ismeretre és különbpróbákra tehetsz velünk szert?

Önvédelem különpróbát kétféleképp tehetsz: (akár őrsöddel) a rendszeres alkalmainkat látogatva, vagy a meghirdetett hétvégéken.

Elérhetőségünk:

Gombos Gergely szakág vezető
Facebook oldalunk