Beküldve: 2023. 01. 19., cs – 13:19

Szeretnél felnőttként is részt venni nemzetközi cserkészeseményen úgy, hogy nem kell szervezned? Nem voltál annak idején dzsemborin, de már bánod, hogy kihagytad? Oda vagy a hófödte csúcsok, magashegyi tavak látványáért, az alpesi levegőért? Túráznál, vagy via ferrátáznál az itthoninál extrémebb terepen is? Megismerkednél a fenntartható cserkészettel? Már évek óta keresel egy olyan cserkésztábort, ahol vándorként vagy felnőttcserkészként nem mellékszereplő és nem is munkaerő vagy, ahol ténylegesen minden korosztálynak egyenlőképpen szólnak programok? Jelentkezz a Magyar Kander100 Csapatba és szerezzünk együtt életreszóló cserkészélményeket!

 

Nem csak az MCSSZ ünnepel kerek évfordulót idén: Baden-Powell 1920-ban fogalmazta meg az állandó minidzsemboriról szóló álmát, melynek nyomán 1923-ban alakult meg a kanderstegi cserkészközpont a svájci Alpok szívében. A park centenáriumi programsorozatának legkiemelkedőbb állomásaként 2023. július 27 – augusztus 8. között Kander100 néven nemzetközi cserkésztalálkozót szerveznek, melyre 40 magyar cserkész is meghívást kapott. A részvétel kivételesen nem korhatárhoz kötött, ezért is bátorítunk minden vándort és felnőttcserkészt a csatlakozásra, hiszen nem sok olyan nemzetközi cserkészprogram van, ahol akár 26 éves kor felett is résztvevőként élvezhetjük a tábort.

 

Az MCSSZ megbízásából a Magyar Kander100 Csapat szervezését a Qalandar Kft végzi, így minden további információt a qalandar.hu/kander100 oldalon találsz, s jelentkezésedet is itt adhatod le. A csapattagság feltétele: aktív ECSET státusz (működő, felnőtt és alumni tagság is megfelelő) és társalgási szintű angol nyelvtudás.

 

Remélem velünk tartasz – és magaddal hozod (régi) őrstársaidat is.

 

Kérdések esetén a kander100@qalandar.hu címen érsz el minket, fordulj hozzánk bizalommal! Kérjük, csak e-mail útján keress minket!

 

Jó Munkát!

 

Böröczky Csongor cst. 442.

Bogár-Szabó András csstj. 148.

Koenig Balázs őv. 442.

Hungarian
Kategória
Cimkék