Kander100: Nemzetközi cserkésztábor elsősorban vándoroknak és felnőttcserkészeknek az Alpok szívében!

Szeretnél felnőttként is részt venni nemzetközi cserkészeseményen úgy, hogy nem kell szervezned? Nem voltál annak idején dzsemborin, de már bánod, hogy kihagytad? Oda vagy a hófödte csúcsok, magashegyi tavak látványáért, az alpesi levegőért? Túráznál, vagy via ferrátáznál az itthoninál extrémebb terepen is? Megismerkednél a fenntartható cserkészettel? Már évek óta keresel egy olyan cserkésztábort, ahol vándorként vagy felnőttcserkészként nem mellékszereplő és nem is munkaerő vagy, ahol ténylegesen minden korosztálynak egyenlőképpen szólnak programok? Jelentkezz a Magyar Kander100 Csapatba és szerezzünk együtt életreszóló cserkészélményeket!

 

Nem csak az MCSSZ ünnepel kerek évfordulót idén: Baden-Powell 1920-ban fogalmazta meg az állandó minidzsemboriról szóló álmát, melynek nyomán 1923-ban alakult meg a kanderstegi cserkészközpont a svájci Alpok szívében. A park centenáriumi programsorozatának legkiemelkedőbb állomásaként 2023. július 27 – augusztus 8. között Kander100 néven nemzetközi cserkésztalálkozót szerveznek, melyre 40 magyar cserkész is meghívást kapott. A részvétel kivételesen nem korhatárhoz kötött, ezért is bátorítunk minden vándort és felnőttcserkészt a csatlakozásra, hiszen nem sok olyan nemzetközi cserkészprogram van, ahol akár 26 éves kor felett is résztvevőként élvezhetjük a tábort.

 

Az MCSSZ megbízásából a Magyar Kander100 Csapat szervezését a Qalandar Kft végzi, így minden további információt a qalandar.hu/kander100 oldalon találsz, s jelentkezésedet is itt adhatod le. A csapattagság feltétele: aktív ECSET státusz (működő, felnőtt és alumni tagság is megfelelő) és társalgási szintű angol nyelvtudás.

 

Remélem velünk tartasz – és magaddal hozod (régi) őrstársaidat is.

 

Kérdések esetén a kander100@qalandar.hu címen érsz el minket, fordulj hozzánk bizalommal! Kérjük, csak e-mail útján keress minket!

 

Jó Munkát!

 

Böröczky Csongor cst. 442.

Bogár-Szabó András csstj. 148.

Koenig Balázs őv. 442.

Kapcsolódó cikkeink