Beküldve: 2020. 08. 05., sze – 18:52

A családos cserkész fesztiválra harmadik alkalommal Szentendrén, a Pap-szigeten kerül sor szeptember utolsó hétvégéjén, ahová elsősorban a családosokat, vagy a családalapítás előtt állókat várják, de szeretettel látják minden aktív és már kevésbé aktív cserkészt, barátokat, családokat, gyerekeket és felnőtteket egyaránt! Ezúttal vagy sátorral készüljenek a résztvevők, vagy látogassanak el egy-két napra.

A Magyar Cserkészszövetség által szervezett Gubacs Fesztivál kettős célt szolgál. Egyrészt szeretnének lehetőséget biztosítani az aktív cserkészkorosztályból már kinőtt felnőtt cserkészeknek, hogy kötetlen formában találkozhassanak régi barátaikkal és igény szerint újra megtalálják helyüket a mozgalomban. Másrészt ajtót kívánnak nyitni a külvilág felé, hogy akik még nem találkoztak a cserkészettel, de magukénak vallják az általunk képviselt értékeket, megismerkedhessenek velük és tevékenységükkel. 

Idén is szükség van önkéntes segítőkre a Gubacson, a szervezők minden eddiginél több cserkészprogramot szeretnének, amit cserkészek bonyolítanak le. Ezek jellemzően játékok, de van néhány más terület is. Várják azokat az önkéntes csapatba, akik szeretik a pörgést, a változatos feladatokat, és szívesen vennének részt a legnagyobb őszi cserkész rendezvény lebonyolításában!

Önkéntes regisztráció határideje: 2020. augusztus 30.

Ha kérdésed van, ide írj: gubacs@mcssz.hu

A fesztivált a  Lépj át a határaidon! projekt támogatja.

 

Hungarian
Kategória
Cimkék