Készülj fel a közösségre!

Érdekel az ifjúságnevelés? Szívesen megismerkednél a cserkészet alapjaival? Jelentkezz az Alapozó képzésre!


A Magyar Cserkészszövetség a TÁMOP-5.2.8/12/1-2013-0001 Kisközösségi ifjúság nevelés támogatása című kiemelt projekt keretében Alapozó képzést szervez azoknak a felnőtteknek, akik szeretnének megismerkedni a kisközösségi ifjúságneveléssel a cserkészmozgalom példáján keresztül.

A képzés célcsoportját azok a felnőttek alkotják, akik fontolgatják a kisközösségi ifjúságnevelésbe, illetve cserkészek munkájába való bekapcsolódást. A képzéssel azt kívánjuk elérni, hogy a jelentkezők ismerkedjenek meg a kisközösségben történő nevelés alapjaival, a magyar cserkészet sajátosságaival, helyzetével, illetve a felnőttek mozgalomba történő becsatlakozásának lehetőségeivel. Amennyiben az Alapozó képzést követően a résztvevő egy cserkészcsapathoz, helyi közösséghez kíván csatlakozni, a Magyar Cserkészszövetség támogatja, segíti ezt a törekvését.

Érdekel egy jó hangulatú, ifjúságnevelés terén új ismereteket nyújtó felkészítő? Olvasd el a részleteket az alábbiakban, és jelentkezz ingyenes Alapozó képzésre!
gombok