Új projektmenedzsert köszöntünk!

Beküldte kommunikacio - 2019. június 04., 13:59

Az elmúlt másfél évben dr. Szabó Márton csst. (426.) vezette az Imre herceg terv – közelebb egymáshoz projektet, és projekt fejlesztési vezetője volt a másik, szintén jelenleg is futó Lépj át a határaidon! projektnek. Ezúton tájékoztatjuk a tagságot, hogy megkezdett munkáját Gregus Ilkavette át. Olvassátok el bemutatkozását, és ismerjétek meg Marci eredményeit.

Dr. Szabó Márton csst. (426.) az Imre herceg terv – közelebb egymáshozés a Lépj át a határaidon!projektekben meghatározó vezető szerepet vállalt. A projektek előkészítése óta azon dolgozott, hogy a sok kötöttség ellenére a cserkészmozgalmat szolgálja a támogatás útján elérhetővé vált forrás. Neki köszönhető, hogy a tervekből kialakult egy valódi munkahely, működési struktúra, felállt egy csapat, kiforrtak folyamatok, amelyek mind biztos alapot adnak a hátralévő munkához, 1,5 évhez. Biztos sokan fogjuk forgatni a Scouting for boys-t, sokan használjuk majd a megújuló cserkesz.hu-t, sok jó emlékünk lesz a rengeteg projekt eseményről, ahol találkozhattunk egymással, sokan alszunk majd új sátrakban, használunk minőségi szerszámokat a táborépítésnél, sokan eljuthatunk képzésekre, felkészítésekre, tanulunk majd az új kiadványokból, épülnek határon túli cserkészkapcsolataink. Az itt fel nem soroltakkal együtt köszönjük, hogy mindezt lehetővé tetted! Reméljük, hogy a jövőben is gazdagítod jelenléteddel a cserkészmozgalmat. 

A Szövetség, a Projektiroda dolgozói és a Kommunikációs csapat nevében köszönjük szépen a munkádat! Sok sikert a folytatáshoz!

 

Gregus Ilka 2004. óta foglalkozik EU-s projektek végrehajtásával. Dolgozott K+F, valamint vállalkozásfejlesztési pályázatokkal, projektekkel, majd az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program projektjeinek végrehajtását felügyelte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, majd a Miniszterelnökség szervezetén belül. Részt vett a 2007-2013-as, majd a 2014-2020-as EU-s programozási ciklus egyes operatív programjainak kidolgozásában. Kedvezményezetti oldalról projektmenedzserként 2015. óta vesz részt a projektek lebonyolításában. TÁMOP, TIOP, majd kiemelt EFOP projektek projektvezetői feladatait látta el állami háttérintézményeknél. A Magyar Cserkészszövetség előtt az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál állt alkalmazásban, ahol egy 1.8 Mrd Ft támogatási összegű egészségügyi képzési programot vezetett, mely országosan összesen 65 kórházi, illetve 9 mentőszolgálati helyszínen valósult meg. 

Diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen, majd később ugyanitt, de már a Corvinus Egyetemen szerezte igazgatásszervezőként, majd igazgatási rendszerszervezőként.

Az 1111. számú Szent István Cserkészcsapat tagjaként 1993-1997 között folytatott aktív cserkészéletet. Családos, három kisgyermek édesanyja. Hobbija a biciklizés, flipperezés, olvasás.

Rovat: