Szent Márton Találkozó

Beküldte Csepregi Márton - 2016. június 29., 22:56
A Szombathelyi Egyházmegye, sőt az egész keresztény Magyarország számára is meghatározó, fontos ünnep Szent Márton születésének 1700 éves jubileumi évfordulója. Az egész éven át tartó ünnepségsorozat kiemelt eseménye a július 9-én és 10-én Szombathelyen megrendezésre kerülő zarándok, ifjúsági és családi találkozó. Erre szeretnénk titeket invitálni és a segítségeteket kérni a találkozó lebonyolításához. Amellett, hogy szolgálat is, a rendezvény remek programokat is kínál, így akár egy nyári csapatprogramnak is megfelelő. A csatolt plakáton és linken minderről bővebb információkat kaphattok!
 
A szervezők két dologban kérték a cserkészek segítségét: szombaton délelőtt az ünnepi szentmise előtt és alatt forgalomirányítás (16 év felettieknek), illetve az áldoztató papok kísérése, helyük kijelölése zászlókkal. Mindehhez kb. 150 cserkészt várnak, már a pénteki eligazításra is. Szállást egy közeli iskolában tudunk biztosítani (a hálózsákot, laticellt, csajkát hozni kell), korlátozott mosakodási (csak mosdó) lehetőséggel, jelképes 300 Ft/fő áron, ami tartalmazza a két reggelit szombatra és vasárnapra, a két meleg ebédet és a szombati hideg vacsorát. Érkezés: péntek 14:00 - 14:30-ig, utána közösen megyünk az eligazítás helyszínére. A szombat délután és a vasárnap teljesen szabadon tölthető el.
 
A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet és az ott megadott e-mail címre küldjük a pontos tudnivalókat.
 
Szent Márton Találkozó
 
További információk kaphatók Takács Valentin - Valkó (50.) st.-től, illetve a http://szentmartontalalkozo.martinus.hu/​ honlapon.

A program plakátja:
szent_marton_talalkozo.jpg
 
Köszi:
 
Jó munkát!

Harkay Péter cst. (51)
kerületi vezetőtiszt 

mobil: +36 30 6200 232
email: harkay.peter@cserkesz.hu
Rovat: