Mustármag

Beküldte kommunikacio - 2019. január 13., 15:52

Kedves Cserkésztestvérünk!

December legnagyobb ajándéka számunkra a Betlehemi láng átvételéhez kapcsolódik. December 13-án délután Pannonhalmára utaztunk, ahol lehetőségünk volt képzést tartani a magyar cserkészszövetségek odautazott tagjainak, akikkel másnap Linzben közösen vettünk részt a lángátadó ünnepségen. Öröm volt megismerni a RMCSSZ, KáMCSSZ, SZMCS, VMCSSZ és a Horvátországi Magyarok Zrínyi Miklós Cserkészcsapatának lelki neveléshez való hozzáállását, bevált módszereiket.

Maga a lángátadó ünnepség idén 30. alkalommal lett megrendezve, emiatt is Bécs helyett Linz volt a helyszín, ahonnan 1986-ban útjára indult a kezdeményezés. Az eseményre megérkezve különleges élmény volt látni, hogy a dóm tele van különböző országok cserkészeivel, akikkel együtt imádkoztunk, énekeltünk, hallgattunk, és egyszerűen jelen voltunk közösségben.

Az új évet sok tervvel, ötlettel és bizalommal kezdjük. Köszönjük a meghívásokat, amelyekkel fordultok hozzánk, nagy öröm számunkra, hogyha tudunk nektek segíteni, igyekszünk elmenni minél több helyre!

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/ennyihit/

Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/ennyihit/

Munkacsoportunk tagjai:

Salzmann Katalin (831.)

Bence Zsolt Imre (32.)

Tóth Márton (442.)

Turóczi Hajnalka (25.) (országos lelki nevelési szakvezető)

 

Rovat: