Mindjárt indul a SCOUTLAND!

Beküldte kommunikacio - 2018. augusztus 14., 12:57

Alig hűlt ki a helye a közép-európai dzsemborisoknak újra cserkészek veszik be a Szalki-szigetet.
Egy fesztivál Nektek és Értetek! Gyertek el a nyár legnagyobb cserkész bulijára 2018. augusztus 17-19 között a Szalki-szigetre, Dunaújvárosba. Találkozzatok a gyakran és rég nem látott barátokkal, ismerjetek meg új arcokat, süttessétek a hasatokat a napon a sok tábor után, bővítsétek az ismereteiteket és táncoljátok ki magatokat az esti koncerteken!
Szabadulószoba, Böjte Csaba, moldvai táncház, beszélgetések környezetvédelemről, szerelemről, párkapcsolatokról, kreatív workshopok, interaktív színházi társasjáték, önismereti foglalkozások, no meg Brains, Blahalousiana, Aurevoir, Mary Popkids, Kelemen Kabátban, Thunderbird, Lóci játszik, Fran Palmermo koncert, a Junior Prima díjas Molnár Áron noÁr színész, rapper, Dr. Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző, család-pszichoterapeuta és még sok izgalmas program!

Az MCSSZ és a Lépj át a határaidon! projekt támogatásának köszönhetően a fesztivál INGYENES LESZ minden résztvevő számára! 16 évnél idősebbeket várunk. Minden cserkész egy nem cserkészt hozhat el a programra, aki a részvételi szabályzat elfogadásával a cserkész értékeket szem előtt tartva vesz részt a programon. Kérünk, mindenképpen jelezd megjegyzésben, honnan érkezel a fesztiválra, mert a határon túlról érkezőknek az utazását is meg tudjuk szervezni!

A programokról bővebben a Scoutland folyamatosan frissülő honlapján a www.scoutland.hu oldalon tudtok tájékozódni.

Gyertek, jó lesz!

Az esemény a Lépj át a határaidon! elnevezésű projekt támogatásával jött létre.

Rovat: