Itt a Gubacs Fesztivál

Beküldte kommunikacio - 2018. augusztus 02., 21:01

2018 a családok éve. Ezzel összhangban a Magyar Cserkészszövetség is kiemelt figyelmet szentel a családoknak.

A Nógrád megyei Bercelen már folynak az előkészületek: fellép Kovács András Péter humorista, lesz Szabó Balázs Bandája koncert, zöld játszóház, Nulla Hulladék Workshop, kézműves foglalkozások, bűvészbemutató és még sok izgalmas családi program kicsiknek és nagyoknak egyaránt,hiszen a fesztivál programjának összeállításában kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden generáció megtalálja az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot. Ugyanilyen fontosnak tartjuk, hogy értéket közvetítsünk, kapcsolatépítési és együttműködési lehetőséget biztosítsunk a Kárpát-medence különböző területén élő cserkész vagy nem cserkész családoknak, fiatal felnőtteknek.

Várunk Benneteket: a több generációs cserkészcsaládokat, családalapítás előtt álló fiatal baráti társaságokat, vagy akik csak egyszerűen szimpatikusnak találják a cserkészet értékeit.

Hasznos információk: A jelentkezéskor kérjük jelezzétek, honnan érkeztek a fesztiválra, mert a határon túlról érkezőket buszokkal is segíthetjük a Bercelre jutásban!

Aki kedvet érez a Fesztiválon önkéntesként résztvenni és segíteni, az jeletkezzen az űrlapon.

Időpont:2018. augusztus 23–26.

Helyszín:Bercel, Nógrád megye, Magyarország

Jelentkezés és bővebb információk programokról: 
Honlap
Facebook

Bővebb információ:
szilagyi.kovacs.kata@mcssz.hu

Rovat: