Hatalmas buli: ez a Scoutland

Beküldte kommunikacio - 2018. augusztus 02., 21:05

Szabadulószoba, Böjte Csaba, moldvai táncház, beszélgetések és workshopok, no meg Brains, Blahalousiana, Aurevoir, Mary Popkids, Kelemen Kabátban, Thunderbird, Lóci játszik, Fran Palmermo koncert, Molnár Áron noÁr színész, Dr. Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző, család-pszichoterapeutaés még sok izgalmas program! Csak, hogy tudjátok, mire számíthattok a Scoutland-en...

Egy fesztivál Nektek és Értetek! Gyertek el a nyár legnagyobb cserkész bulijára 2018. augusztus 17-19 között a Szalki-szigetre, Dunaújvárosba.Találkozzatok a gyakran és rég nem látott barátokkal, ismerjetek meg új arcokat, süttessétek a hasatokat a napon a sok tábor után, bővítsétek az ismereteiteket és táncoljátok ki magatokat az esti koncerteken!

Az MCSSZ és a Lépj át a határaidon! projekt támogatásának köszönhetően a fesztivál INGYENES LESZ minden résztvevő számára! 16 évnél idősebbeket várunk.Minden cserkész egy nem cserkészt hozhat el a programra, aki a részvételi szabályzat elfogadásával a cserkész értékeket szem előtt tartva vesz részt a programon. Kérünk, mindenképpen jelezd megjegyzésben, honnan érkezel a fesztiválra, mert a határon túlról érkezőknek az utazását is meg tudjuk szervezni!

Jelentkezni itt tudtok.

A programokról bővebben a Scoutland folyamatosan frissülő honlapján a www.scoutland.huoldalon tudtok tájékozódni.

Gyertek, jó lesz!

Rovat: