Forrásteremtés szakmai napok júniusban

Beküldte kommunikacio - 2018. július 11., 17:24

2018. júniusában újabb két szakmai napot bonyolítottunk le az EMET kollégáival közösen: június 20-án Zágrábban, 28-án Csíkszeredában jártunk. Ezúttal határon túli cserkészcsapatokat és civil szervezeti képviselőket hívtunk össze a fenti helyszínekre, hogy együtt gondolkodhassunk őszi Forrásteremtés, önkéntesség, kommunikáció képzésünk tematikáján. Összesen közel 20 szervezettel, csapattal sikerült felvenni a személyes kapcsolatot, akik mind egyként várják és hasznosnak érzik az MCSSZ által szervezett gyakorlati képzéseket.
A szakmai napokon az alábbi témakörökről esett szó:
A program első felébe az EMET-től érkező kollégák általános tájékoztatást adtak a magyarországi állami pályázati források felépítéséről, bemutatták az eddigi pályázati lehetőségeket. Gyakorlati tapasztalatokat és tudnivalókat osztottak meg a pályázati rendszer (EPER) működésével, valamint a pályázás folyamatával kapcsolatban. Az MCSSZ-től Pólya Viktor ismertette a két EFOP-os projektet, az őszi képzés-terveket, a résztvevők segítségével összegezte a fenti témaköröket érintő igényeket. Ezen felül felhívta a figyelmet az alternatív forrásteremtés (adománygyűjtés, kommunikáció, önkéntesség) alap fogásaira, fontosságára.
Ősszel mindkét határon túli helyszínen folytatjuk, de a felmerült igényeknek megfelelve új helyszíneket is tervezünk.

Még kitölthető Forrásteremtés, önkéntesség, kommunikáció témakörét érintő felmérésünk: https://goo.gl/forms/7UbtiEmRukjB97Hy2 Osszátok meg a linket csapatparancsnokok, pénzügyi vezetők, adománygyűjtéssel foglalkozók körében, hamarosan véglegesítjük a tematikát.

Rovat: