OIB meghívó 2008. június 7. 10 óra 30 perc

Beküldte szerkeszto - 2012. május 29., 11:07
Kedves Cserkésztestvérem!

A Magyar Cserkészszövetség Alapszabályának 48.§-a alapján meghívlak az Országos Intézőbizottság soron következő rendes ülésére.

Az ülés helyszíne: 1025 Budapest, Tömörkény utca 3/a. (MCSSZ székház, II. emeleti tárgyaló)
Az ülés kezdete: 2008. június 7. 10 óra 30 perc.

Tervezett napirend:
1. 2007. évi Közhasznúsági Jelentés megtárgyalása 20 perc (előterjesztő: Tabajdi Márton st. (Országos Gazdasági Vezető))
2. 2008/09. évi OIB munkaterv megtárgyalása és elfogadása 10 perc (előterjesztő: Virág András cst. (OIB))

Sajnos a 2007. évi Közhasznúsági Jelentéshez még nem áll rendelkezésünkre több anyag, mint amennyi legutóbb volt, ezért azt utólag küldöm el – ha még lesz rá idő postán, ha nem lesz rá idő, akkor csak a honlapra teszem fel (melynek megtörténtéről e-mailben értesítelek majd) . A 2008/09-es cserkészév – többi országos programmal egyeztetett – tervezet munkaterve (2009. végéig) felkerült az OIB honlapjára is (www.cserkesz.hu/oib). Természetesen továbbra is aktívan részt vehetsz a munkaterv szerkesztésében, hiszen jelszavaddal újabb napirendi pontokat javasolhatsz. A honlapról lehetőséged van elektronikus úton is szétküldeni kerületed cserkészeinek is, hogy megismerhesd a véleményüket, amit azután tolmácsolhatsz az ülésen. A munkatervünkben szereplő, de most napirendre nem tűzött témákkal – technikai okokból – majd csak szeptemberben lesz alkalmunk foglalkozni. Kérem szíves megértésedet!

Különösen is felhívom figyelmedet a pontos érkezésre, hiszen ülésünk után azonnal kezdődik a rendkívüli közgyűlés.

Bízva további sikeres együttmunkálkodásunkban, cserkésztestvéri üdvözlettel,

Kelt: Budapesten, 2008. május 26-án.

Jó munkát!

Virág András cst.
OIB elnök