Felfedező Tábor

Beküldte Csepregi Márton - 2016. április 11., 11:42
Új helyszínen indul erdei sátras tábor az idősebbeknek!
 
Idén is lesz erdei sátras táborunk az idősebbik korosztálynak, ráadásul új helyszínen, Pécsen! Ennek apropóján három rövid kérdést tettünk fel helyi koordinátorunknak, Harsányi Klárinak.

Milyen élmények kötnek a táborozáshoz?
Egyik legnagyobb élményem az első cserkésztáborom volt, 2007-ben. Akkor fedeztem először fel a nomád táborozás rejtelmeit. Ott, akkor 12 évesen ragadott magával a cserkészet és azóta is lelkes tagja vagyok a mozgalomnak. De számomra közel az összes cserkész program még mindig óriási élményt tud nyújtani, persze leginkább nyári táboraink. A cserkészinget pedig soha nem tervezem letenni. :)
 
Mik a távlati céljaid?
Jelenleg Angol és Testnevelő szakos tanárnak készülök, szeretnék egy napon egy gimnáziumi osztály osztályfőnöke lenni!

Mivel foglalkozol a szabadidődben?
Alapvetően a cserkészetet  tartom a legfőbb rekreációs tevékenységemnek, mert magába foglalja a jó társasággal való kikapcsolódást, produktív munkát és a sok mozgást. Ezen felül szeretek még sportolni, mindenfélét, de leginkább futni, úszni, lovagolni, túrázni. Ha még így is marad szabadidőm és márpedig marad azt leginkább zenéléssel töltöm. Még mindig járok zeneiskolába magánénekre valamint nagyon sokat játszom,éneklek könnyű zenét is ha úgy adja otthon a szobámban, ha pedig úgy akkor a kis bandámmal akár közönség előtt is. Mikor éppen mire van lehetőség.

Bővebb infotmáció a táborokról, jelentkezésről a felfedezotabor.hu oldalon érhető el!
Rovat: