V. KENYÍR

Beküldte kommunikacio - 2018. június 12., 20:38

2018. május 19-én ötödik alkalommal is sikeres volt a KENYÍR, azaz KErületi NYÍRegyházi Cserkész Sportnap, az 1903. sz. Dávid Cserkészcsapat rendezvénye. A programon idén 63 fő vett részt; ez továbbra is a legnagyobb kerületi esemény a IX. Cserkészkerületben. A program során kifejezetten nagy hangsúlyt kaptak a különböző közösség-, illetve csapatépítő tevékenységek, melyek továbbra is nagyban segítik a kerület együttműködését.

A csapatok megérkezése után minden program a tervezett időpontban megkezdődött és optimális körülmények között zajlott. Különösképpen nagy sikert aratott a gyerek-paintball, így a fiatalabbak is részt vehettek a „csatában”, illetve a vízibombákkal kiegészített számháború is nagyon szórakoztató volt. Természetesen a további, állandó programok is nagy népszerűségnek örvendtek. Ezen kívül kiválasztották a pünkösdi királyt és királynőt is, akik egy-egy gymball-labdával, oklevéllel és egy életre szóló élménnyel gazdagodtak. A cserkészesemények ékköve, az egyedi felvarró is páratlan sikert aratott.

Az V.KENYÍR nem valósulhatott volna meg a Magyar Cserkészszövetség Imre herceg terv – közelebb egymáshoz projekt hozzájárulása és anyagi segítsége nélkül.

Rovat: