2009. január 3. 14 óra

Beküldte szerkeszto - 2012. május 25., 13:10

Kedves Cserkésztestvérem!

A Magyar Cserkészszövetség Alapszabályának 48.§-a alapján meghívlak az Országos Intézőbizottság soron következő – munkatervünkön kívüli, de – rendes ülésére.

Az ülés helyszíne: Csobánkai Közép-európai Cserkészpark (2014 Csobánka, Margitliget 1.)

Az ülés kezdete: 2009. január 3. 14 óra.


Tervezett napirend:

1. Igazolási kérdések 20 perc

előterjesztő: Párkányi Balázs st. (OIGB)

2. 2009. évi jelentés formanyomtatvány elfogadása 10 perc

előterjesztő: Párkányi Balázs st. (OIGB)

3. Tájékozódás a Magyar Cserkészgyűjtemény és a székház helyzetéről 60 perc

előterjesztők: Katona Tamás, Ferencz Mária, Bokody József és Henn Péter, Szabó Gergő

4. Egyebek 20 perc

összidő: 120 perc

Amint arról – minden bizonnyal – értesültél már: sajnos a legutóbbi ülésünkön nem voltunk határozatképesek, annak ellenére, hogy az előzetes visszajelzések alapján azok lettünk volna. A napirend jelentős részéhez nem kellett a határozatképesség, hiszen csak tájékozódtunk, de a fenti három téma az OIB körmére égett, muszáj határozatot hoznunk. A jelenlevő OIB tagok kérték ezt a helyszínt és ezt az időpontot. Tekintettel a hosszú ünnepre, kérlek, hogy felelősségteljesen válaszolj arra a kérdésre: jelen leszel-e ezen az ülésünkön (ne kelljen feleslegesen az országot átutazniuk a távol lakóknak! Becsüljük meg egymást, becsüljük meg cserkészeinket, akik az OIB munkájában való részvételre megválasztottak Bennünket!).

Kérlek Benneteket, hogy különös figyelemmel olvassátok át a múltkor kiküldött felkészítő anyagokat, a felmerülő kérdéseiteket küldjétek el Ti is, hogy az előterjesztők felkészülhessenek a válaszokkal (ha időben történik mindez, az előterjesztőknek esetleg lesz ideje előre elküldeni írásban a választ, ezzel is gyorsítva az ülés menetét).

Az ülés előtt természetesen szervezünk egy „tele kocsi, tele híd” mozgalmat. Kérlek nekem jelezd, ha fuvarra van szükséged, és azt is, ha van még hely a kocsidban.

Bízva további sikeres együttmunkálkodásunkban, cserkésztestvéri üdvözlettel kívánok áldott Karácsonyt és sikeres újesztendőt, valamint mindehhez: jó munkát!

Kelt: Budapesten, 2008. december 15-én.

 

Virág András cst.

OIB elnök