Subscribe to zánka

zánka

CserKészen a Kárpát-medencében

Beküldte Gajai-Kovács Anna - 2014. január 12., 13:05
Tavaly ősszel két turnusban már határon túli magyar gyerekeket is fogadott az Erzsébet-program, a CserKészen a Kárpát-medencében tábor. A nyári CserKészen az Életre táborok menetét és programját gondoltuk újra a résztvevő közel 700 gyermek számára, akik hosszú utat tettek meg Gyimesbükkről, Csíkszereda környékéről, Kolozsvárról, Ungvárról, és a Vajdaságból, hogy láthassák a Balatont és élvezzék a szünet utolsó napjait.
 

Cser-Készen a Kárpát-medencében

Beküldte MCSSZ - 2013. szeptember 05., 21:51

Az idei nyár végén az Erzsébet-táborok még nem zárják be a kapuikat Zánkán! Rendhagyó módon, szeptember első hetében, határon túli gyerekeket fogad az Erzsébet-program, Cser-Készen a Kárpát-medencében elnevezésű tábora Zánkán.

Lezárult az idei Cser-Készen az életre tábor

Beküldte MCSSZ - 2013. augusztus 07., 10:26
Az idei évben is elindult a Magyar Cserkészszövetség és az Erzsébet-program közös tábor sorozata, a Cser-Készen az életre! Ezúttal minden turnusban 2 altábort állítottunk fel, egyenként 160 gyerekkel és 20 vezetővel – mindezt öt turnuson át. A program során 1600 gyerek táborozott velünk, mely hatalmas eredménynek számít a táborok sorában.

Cser-KÉSZEN az Életre: jövőre is lesz

Beküldte Gajai-Kovács Anna - 2013. augusztus 01., 22:14
Turnusonként mintegy háromszáz hátrányos helyzetű gyermek juthatott el a Balatonhoz az Erzsébet-program jóvoltából a Cser-KÉSZEN az Életre pályázattal. Volt, aki most látta először a tavat és nyaralni is most volt először. Az Erzsébet-táborban öt turnusban üdülhettek az  iskolások, akikkel képzett cserkészvezetők foglalkoztak.
 

Erzsébet-tábor a Duna TV-ben

Beküldte MCSSZ - 2013. július 29., 14:08
A Közmédia stábja a Cser-Készen az életre táborba látogatott el. A Zánkán készült videót vasárnap 11:30-kor a Duna Televízió Új Nemzedék című műsorában láthattátok. Ha lemaradtatok a műsorról, most bepótolhatjátok!

A videó az alábbi linken tekinthető meg: http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=765494&pid=1020719 


cserkesz.hu/tabor
facebook.com/MCSSZ